Ako planirate sudjelovati u programu rada i učenja u Kanadi, bitno je poboljšati svoje znanje engleskog jezika.

Ako planirate sudjelovati u programu rada i učenja u Kanadi, bitno je poboljšati svoje znanje engleskog jezika. Ne samo da će vam pomoći da bolje razumijete svoj kolegije, već će vam pomoći i da učinkovitije komunicirate sa svojim kolegama i kolegama. Evo nekoliko savjeta koji će vam pomoći da se pripremite za program rada i učenja:

1. Idite na satove engleskog: Najočitiji način da poboljšate svoje znanje engleskog jezika je pohađanje satova engleskog. Mnoge škole stranih jezika nude intenzivne programe engleskog jezika osmišljene posebno za međunarodne studente.

2. Vježbajte svaki dan: Učenje novog jezika zahtijeva vježbu. Pokušajte što više uvesti engleski u svoju svakodnevnu rutinu. Gledajte TV emisije i filmove na engleskom jeziku, slušajte glazbu na engleskom jeziku i čitajte knjige na engleskom jeziku. Također možete vježbati engleski s prijateljima.

3. Koristite internetske resurse: Dostupni su mnogi internetski resursi koji vam mogu pomoći da poboljšate svoje znanje engleskog jezika. Web stranice poput Duolinga i Babbela nude interaktivne tečajeve jezika, dok vam web stranice poput Grammarlya mogu pomoći da poboljšate svoje vještine pisanja.

4. Ne bojte se pogriješiti: Učenje novog jezika može biti zastrašujuće, ali važno je ne bojati se pogriješiti. Prirodno je činiti pogreške dok učite i to je jedini način da se poboljšate. Zapamtite, svatko griješi i to je neophodan dio procesa učenja.

A najbolji način da poboljšate svoj engleski jezik je upravo na Work and Study programu, zato ne čekaj, i pošalji svoju prijavu odmah! 



Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

3 načina otplate WS programa!

Format životopisa u Kanadi

ISKUSTVO POLAZNICE: HEALTH CARE ASSISTANT, SPROTT SHAW COLLEGE