Budući polaznici Work and Study program, moraju za početak dostaviti svoj CV i potvrdu o školskom uspjehu

 



Ako ste mladi i ambiciozni i razmišljate o prijavi na Work and Study program u Kanadi, jedna od prvih stvari koju biste trebali učiniti je pripremiti svoj životopis (CV) i dostaviti potvrdu o školskom uspjehu. Ove dvije stavke su ključne za prijavu i mogu vam pomoći da se istaknete među mnogim drugim aplikantima.

Kanadska vlada ulaže u programe koji potiču razvoj vještina potrebnih za rad u današnjem globalnom društvu, kao što su međukulturalna komunikacija i liderstvo. Work and Study program je sjajna prilika da steknete nova iskustva i vještine koje će vam biti korisne u budućnosti, kako u Kanadi, tako i u bilo kojoj drugoj zemlji.

Kada je u pitanju CV, važno je da budete jasni i precizni u opisu svojih prethodnih iskustava i vještina. Budite sigurni da uključite sve relevantne informacije o svojoj obrazovnoj i radnoj povijesti, kao i svoje osobne podatke i kontakte za daljnju komunikaciju. Ako imate bilo kakva dodatna iskustva ili volonterski rad, nemojte se bojati da to uključite u svoj CV.

Potvrda o školskom uspjehu je također vrlo važna. To je dokument koji dokazuje da ste uspješno završili srednju školu ili već imate fakultetsku diplomu. Ako se prijavljujete za Work and Study program, obično će biti dovoljno da dostavite svoj srednjoškolski diplomu, ali neke škole i programi mogu zahtijevati i potvrdu o postignućima na fakultetu.

Savjeti za pisanje CV-a i pripremu potvrde o školskom uspjehu:

  • Budite jasni i precizni u opisu vaših iskustava i vještina.
  • Nemojte pretjerivati ili izmišljati, budite iskreni u opisu svojih postignuća.
  • Uključite sve relevantne informacije o obrazovanju i radnom iskustvu.
  • Budite pažljivi u odabiru riječi i gramatički ispravni.

Za više detalja o potrebnoj dokumentaciji na Work and Study program, kontaktirajte nas na vtc@viktoritravel.com

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

3 načina otplate WS programa!

Format životopisa u Kanadi

ISKUSTVO POLAZNICE: HEALTH CARE ASSISTANT, SPROTT SHAW COLLEGE