Kanadska studentska viza - ishođenje, korak po korak

 



Ako ste hrvatski student koji želi studirati u Kanadi, morate ishoditi studentsku vizu. Ishođenje studentske vize za Kanadu može biti dug i složen proces, ali uz pravilnu pripremu i strpljenje, moguće je postići. Kroz cijeli proces imate našu podršku, pomoć i asistenciju.

U nastavku ćemo navesti neke od ključnih koraka koje trebate poduzeti kako biste uspješno ishodili studentsku vizu za Kanadu.

  1. Pripremite se na vrijeme

Pripremite se na vrijeme i počnite prikupljati potrebne dokumente i informacije što je prije moguće. Važno je imati na umu da proces ishođenja vize može trajati i do tri mjeseca, stoga se pobrinite da ste na vrijeme krenuli u proces.

  1. Provjerite koji dodatni dokumenti su vam potrebni

Svaki zahtjev za studentskom vizom za Kanadu je različit, stoga se pobrinite da provjerite koje dodatne dokumente možda trebate priložiti uz vaš zahtjev. Neki od dokumenata su dokaz o financijskoj sposobnosti kao i dokaz o poznavanju engleskog jezika.

     3. Ispunjavanje zahtjeva za vizu

Nakon što ste prikupili sve potrebne dokumente i informacije, vrijeme je za ispunjavanje zahtjeva za studentsku vizu za Kanadu. Zahtjev se ispunjava online putem službene stranice kanadske vlade.

  1. Plaćanje naknade za vizu

Nakon što se podnese zahtjev za vizu, slijedi plaćanje naknade za vizu u iznosu od 235CAD$. Naknada se plaća online.

     5. Odlazak u Beograd na davanje otisaka i biometrije

Nakon što ste platili naknadu za vizu, odlazite u Beograd na davanje otisaka i biometriju. Dajemo vam upute o svim dokumentima koje morate ponijeti sa sobom.

  1. Pratite status svog zahtjeva

Pratite status vašeg zahtjeva na vlastitom profilu službenih stranica kanadske vlade. Po odobrenju vize, u VFC šaljete putovnicu sa ostalim dokumentima kako bi vam ambasada štampala vizu u putovnicu i zatim poslala na vašu adresu.

Sada kada znate koji dokumenti su vam potrebni i što očekivati tijekom procesa, spremni ste za početak svoje kanadske avanture kao student. Uspješnost Vikori Travel Centra u ishođenju viza iznosi: 99% stoga započnite svoj proces sada i ovdje. Sretno!

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

3 načina otplate WS programa!

Format životopisa u Kanadi

ISKUSTVO POLAZNICE: HEALTH CARE ASSISTANT, SPROTT SHAW COLLEGE