Work and Study: Frontend Web development

Za sve one koji žele postati stručnjaci u web developmentu, Work and Study program u Kanadi vam nudi odličnu priliku da to i postignete! Program se odvija online u Kanadi, a fokusiran je na smjer Frontend Web development.

Za online učenje je zaslužan svjetski cjenjena Holberton, Inc., škola računalnih znanosti osnovana u Silicijskoj dolini kako bi riješila jaz u obrazovnom sustavu za ambiciozne softverske inženjere. Holberton sistem studentima omogućava da uče u vlastitom tempu, s vremenski fleksibilnim rasporedom. To znači da ćete imati više slobodnog vremena koje možete iskoristiti za rad uz program ili za svoje osobne projekte.

Holberton, Inc. Learning Management System (LMS) je intuitivna i prilagođena platforma upravo onima koji žele učiti online. Platforma omogućava studentima da pristupe materijalima i zadacima 24 sata dnevno. Kada započnete program, dobiti ćete pristup materijalima za učenje koji su razvijeni na temelju stvarnih primjera i projekata. Uz to, imati ćete pristup bazi znanja, gdje možete pronaći korisne informacije i pomoć od drugih korisnika. 

Ako se pitate jesu li ovi programi samo za iskusne programere, odgovor je ne! Programi su prilagođeni svim razinama znanja, pa čak i onima koji tek počinju u svijetu programiranja.

Kao što smo već spomenuli, program se odvija online, što studentima omogućava više slobodnog vremena. To vrijeme možete iskoristiti za rad uz program ili za aktivnosti koje volite, poput sporta, putovanja ili druženja sa prijateljima.

Jedna od prednosti ovog programa je mogućnost odabira opcije s praksom ili bez prakse, što ga čini idealnim za one koji su novi u industriji, ali i za one koji već imaju neko iskustvo i žele steći iskustvo u nekoj internacionalnoj, kanadskoj kompaniji. 

Što se tiče prijava, program je otvoren za sve, bez obzirana prethodno iskustvo. Holberton, Inc. Work and Study program nudi sve što je potrebno za uspješnu karijeru u web developmentu, a uz fleksibilan raspored i online pristup, prilagođava se različitim životnim stilovima.

Ovaj je sistem vrlo cijenjen u svijetu tehnologije, a mnogi njihovi bivši polaznici su dobili značajna radna mjesta u tehnološkoj industriji, u mnogim kompanijama kao što su LinkedIn, Google, Tesla, Docker, Apple, Dropbox, Facebook, Pinterest, Genentech, Cisco, IBM itd., a neka od radnih mjesta su su:

  1. Frontend Developer: Ovo je najčešći posao u području frontend developmenta. Frontend developeri su zaduženi za kreiranje web stranica i aplikacija koje se lako koriste i koje su vizualno atraktivne. Oni su odgovorni za implementaciju funkcionalnosti na korisničkoj strani (frontend) web stranice.
  2. UI/UX Designer: UI/UX designeri rade na stvaranju korisničkog iskustva koje je ugodno za korištenje i jednostavno za navigaciju. Oni su odgovorni za kreiranje i dizajniranje elemenata korisničkog sučelja (UI) i poboljšanje korisničkog iskustva (UX).
  3. Web Designer: Web dizajneri su odgovorni za kreiranje vizualno atraktivnih web stranica i grafičkih elemenata koji se koriste na webu. Oni kreiraju dizajn stranice, boje, fontove, slike i ostale vizualne elemente.
  4. Frontend Engineer: Frontend inženjeri kreiraju i razvijaju arhitekture frontend aplikacija. Oni su odgovorni za rješavanje tehničkih problema, kreiranje reaktivnih sustava i poboljšanje performansi frontend aplikacija.
  5. Mobile Developer: Mobilni razvojni inženjeri kreiraju mobilne aplikacije koje su vizualno atraktivne i funkcionalne. Oni su odgovorni za razvoj mobilnih aplikacija na različitim platformama, kao što su iOS i Android.


Svako od ovih zanimanja ima svoje specifičnosti, ali zajedničko im je to da su potrebne vještine u Frontend web developmentu. Za one koji žele naučiti više o ovom programu, posjetite Viktori Travel Centar i prijavite se danas jer ovaj program vam pruža izvrsnu priliku za stjecanje vrijednih znanja i vještina koje će vam pomoći u ovoj vrlo zanimljivoj i traženoj karijeri! 



Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

3 načina otplate WS programa!

Format životopisa u Kanadi

ISKUSTVO POLAZNICE: HEALTH CARE ASSISTANT, SPROTT SHAW COLLEGE