Work and Study program ne zahtjeva iskustvo prethodnog rada, ali je korisno za dobivanje posla u Kanadi!



Kanada je poznata po svojoj otvorenosti prema stranim studentima i izvrsnim prilikama za rad. Ako želite steći nezaboravno iskustvo studiranja u Kanadi, a pritom i zaraditi nešto novca, Work and Study program je idealan izbor za vas.

Mnogi studenti koji žele upisati Work and Study program imaju strah da nemaju dovoljno iskustva za dobivanje posla tijekom programa. No, istina je da prethodno iskustvo rada nije uvjet za prijavu na program. Ipak, ako ste već imali priliku raditi, to će vam sigurno pomoći u pronalasku posla u Kanadi.

Osim što će vam iskustvo prethodnog rada pomoći u pronalasku posla, ono će vam također pomoći u poboljšanju vaših vještina i izgradnji samopouzdanja. U Kanadi se cijeni radna etika i predanost poslu, stoga će svako iskustvo rada biti dobrodošlo.

No, bez obzira imate li prethodno iskustvo rada ili ne, Work and Study program će vam pružiti priliku da steknete nova znanja i vještine. Uz to, upoznat ćete ljude iz cijelog svijeta, što će vam omogućiti da proširite svoje vidike i kulturološka znanja.

Sudjelovanjem u Work and Study programu, imat ćete priliku raditi do 20 sati tjedno tijekom akademske godine, a tijekom ljetnih praznika možete raditi i do 40 sati tjedno. To će vam omogućiti da pokrijete troškove studija i života u Kanadi, ali i da istovremeno upoznate kanadsku kulturu i način života.

Work and Study program također pruža mogućnosti za volontiranje, što vam može pomoći u razvijanju novih vještina i upoznavanju novih ljudi. Volontiranje je također dobar način da se uključite u lokalnu zajednicu i doprinesete njoj.

Uz sve ove prednosti, Work and Study program vam pruža mogućnost da ostvarite svoje snove i ostvarite uspjeh u svom životu. Ako želite upoznati Kanadu, naučiti novi jezik i steći vrijedno iskustvo koje će vam pomoći u budućnosti, prijavite se na Work and Study program. Nećete požaliti!

Više informacija na: vtc@viktoritravel.com 

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

3 načina otplate WS programa!

Format životopisa u Kanadi

ISKUSTVO POLAZNICE: HEALTH CARE ASSISTANT, SPROTT SHAW COLLEGE